11 Şubat 2010 Perşembe

PROTESTO VARDI









Dün Ali Sami Yen'de protesto vardı.
Arkadaşlar hazırlamış ellerine sağlık.

7 yorum:

  1. kendi sağlık ekibine bakmaz, sakat futbolcuya iki yıl maaş ödediğinden söz etmez, kasap futbolcu diye bir şey atar ortaya herkes gider peşinden. suç atılan futbolcunun pozisyonla alakası olmadığı ortaya çıkar ama sonuç değişmez.

    bloglarda, gazetelerde, forumlarda hep bu var. galatasaray yanlış yapmaz ve eleştirilemez. hıncal ve hakan eleştirir, o halde susmalıdırlar.

    galatasaray'ın kaç futbolcusu tekmeyle sakatlanmış? art niyetli hareketlere maruz kalınmış? hiç bakılmaz, başkan dediyse doğrudur.

    peki tamam! hepsine eyvallah. galatasaray taraftarı, sahada gördüğü galatasaray'dan memnun mudur? bunu kendi arasında bile niye konuşamaz?

    YanıtlaSil
  2. @gelipartt
    Galatasaray'ın maçlarını izlemiyorsunuz heralde oluşan saktlıkların hepsi darbeye dayalı sakatlıklar. Hadi bunları Skibbe çalıştırmıyordu ondan sakatlanıyordu diyorduk geçen sene peki Rijkaard'da mı çalıştırmıyor?
    Çok tekdüze düşünmüşsüzüz bence.

    YanıtlaSil
  3. İçlerinde darbeye bağlı olan sakatlıklar olduğu gibi Emre Güngör gibi kendine iyi bakmadığından sakatlanan oyuncular da var. Jo darbeye bağlı sakatlandı mesela. Sabri de öyle, Hakan Balta'yı bilemiyorum ama Nonda kronik sakattı veya Linderoth ile Uğur için sağlık ekibi suçlanabilirken Kewell'ın durumu farklı. Hepsini ayrı ayrı değerlendirmek lazım. Ama rakiplerin çok sert oynadığı ve kasti tekme attıkları da gerçek.

    YanıtlaSil
  4. Birazdan yükleyeceğim fotoğraflar bazı şeyleri anlatıyor. Sakatlıkların hepsi rakip oyuncuların suçu değil tabi ki. Futbolcu kendisine bakmazsa, sağlık ekibin yetersizse olacağı budur. Ama bir de şu fotoğraflara bakalım lütfen.

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar ben hiçbiri darbeye bağlı sakatlanmadı demiyorum ki. ama baros'un ki darbeye bağlı olmasına rağmen art niyetli değildir. jo'nun ki de öyle. sabri'nin ki de. bir de sakatlanan geri gelmiyor. deivid'in bacağı kırıldı, özer döndü. baros'a 2-3 hafta dendi 2-3 aydır yok. linderoth, kewell, nonda müzmin sakatlar. uğur geçen sene zeminden gitti.

    futbol dışı bir şey yok ortada onu söylemeye çalışıyorum. darbeye bağlı sakatlıklar yaşayabilir oyuncular, genelde de böyle olur zaten ama galatasaraylı futbolcuların sakatlığının tek nedeni bu değildir. buysa bile bunun önüne geçilememesi hem futbolcunun kendisine bakmaması ve sağlık ekibinin yetersizliğinden ileri gelir.

    ayrıca asıl değinmek istediğim konu başkaydı. galatasaray'a özel bir sertlikten söz etmek, kendi yanlışlarını örtmek isteyen bir başkanın oltasıdır. her başkanın yapabileceği gibi. evet jo, gio ne kadar taraftar için yapılmışsa ve başkan ile yönetiminin değerini arttırıyor ise(taraftar gözünde) bu açıklamalar da yapılan saçmalıkların, alınan başarısız sonuçların sorumlusunu başka yerlerde aranmasını sağlamak ve o değerin düşmesini engellemektir.

    hem de daha durum o kadar da kötü değilken...

    YanıtlaSil
  6. Geçen yıl da buna benzer bir panik havası oluşmuş daha 2. yarının başında. Bunun üzerine de freni patlamış kamyon gibi devrilmişti Galatasaray. Unutmamak lazım geçmişten ders çıkarmak lazım.

    YanıtlaSil
  7. Gelippart haklısın resmen 'Cambaza Bak' oyunu oynanıyor. Biz bu oyunu daha önce izledik.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails