2 Şubat 2010 Salı

KAYSERİSPOR KULÜBÜNE CEVAP


Kayserispor kulübünün internet sitesinden yapılan duyuruda, Galatasaray kulübünün, "takım kaptanı Ali Turan’ı önce ayarttığı, sonra konuyu basına sızdırıp, medyadaki yandaşları ile Kayserispor üzerinde psikolojik kuşatma oluşturduğu" öne sürüldü.

Galatasaray’ın, son yıllarda transfer ettiği Türk oyuncuların tamamının kulübüyle problem yaşadığı iddia edilen duyuruda, şu görüşlere yer verildi: "Transfer zamanının bitmesine bir saat kala, geçmişte yaptıkları teklifin bile altında teklif yapmak izah edilemez bir kabalıktır. Kulübümüzün borçlanma yeteneği büyük olmayabilir, ancak oluşturduğu ilkeleri ve duruşu adına parayı yok sayma, hatta kaybetme yeteneği yüksektir. Galatasaray kulübü, geçmişte de oyuncumuz Gökhan Ünal’ı bizden koparmak için hiçbir etik kurala uymayan davranış biçimi sergilemiş, o gün de cevabını almıştır.

Türk futbolunun marka değeri yükselecekse bu zihniyetle olmaz. Öncelikle bu tip insanları Türk futbolundan temizlemek gerekiyor. Ne yapsaydı Adnan Sezgin? Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncu için Riva’yı mı teklif etseydi? Oyuncu, sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala istediği kulüp ile görüşebilir. Daha kurallardan bile haberi olmayan bu adamları temizleyin Türk futbolundan. Sonra Mehmet Topuz gibi 1 Milyon dolarlık oyuncuları 10 Milyon dolara satarlar.

Kayserispor yönetiminin oyunu bozuldu çünkü Ali Turan’a Galatasaray dışında bir kulüp talip olmadı. Türk futbolunda Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören gibi yöneticiler olduğu sürece Anadolu takımları daha çok oyuncu pazarlar aynı eski yöntemlerle.

Ama unutulan bir şey var. Adnan Sezgin bu numaraları yer mi? Tabi ki yemez.

1 yorum:

  1. EN IYI BLOG YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

    ArenaFutbol ekibi olarak genç yazarlar ve bunlara olanak sağlayan Futbol bloglarına çok önem veriyoruz. Farklı fikirler, değinilmemiş noktalar bu bloglar sayesinde ortaya çıkıyor. Bazen komik bir resim, bazen bir maç analizi, bazende bir transfer haberi bizi gazetelerden alıkoyup blog okumaya yöneltiyor.
    Bizde bu çok değerli blogların arasından en değerlileri, en özgünlerini ve en iyilerini bulmak ve yaymak istiyoruz. Bu uğurda "EN İYİ FUTBOL BLOGU" yarışmasını düzenliyoruz.

    Yarışmanın kayıtları başlamıştır. Aşağıdaki başvuru formunu doldurun ve aday olmaya hak kazanın

    http://forum.arenafutbol.org/blog-dunyas-f149/en-yi-blog-yarmas-bavurular-t13226.htm

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails