7 Şubat 2010 Pazar

EURO 2012



Teknik Direktörü belli olmayan milli takımın Euro 2012 elemelerinde grubu belli oldu.

1. Almanya
2. Türkiye
3. Belçika
4. Avusturya
5. Azerbaycan
6. Kazakistan

1954-1970-1990 Dünya Kupaları şampiyonu, 1966-1982-1986-2002 turnuvalarında da finalde kaybeden Almanya grubun favorisi. Son yıllarda temposunu kaybetse de tam bir turnuva takımı. Euro 2008’de son dakikada yediğimiz golle elenmiştik. Daha önce Mustafa Denizli yönetimindeki A Milliler Bursa’daki maçı kazanmış, Almanya’daki maç ise 0-0 bitmişti.

Belçika ise Advocaat önderliğinde yeniden yapılanıyor. Genç oyunculardan oluşan bir ekip kuran tecrübeli çalıştırıcı Belçika’nın 1980 Avrupa Şampiyonasından sonra yeni bir başarı elde etmesini sağlayabilecek mi göreceğiz. Avusturya, Azerbaycan, Kazakistan için fazla söze gerek yok hepsi tanıdığımız takımlar.

Sistemi olmayan, teknik direktörsüz, istikrarsız milli takımımız bu grupta ne yapar?

Almanya’yı buradaki maçta yeneriz deplasmanda ise en az beraberlik alırız. Bizim için zor maçlar diğer takımlarla oynayacağımız maçlar. Eğer kariyerli bir yabancı hoca gelirse grubu lider bitiririz. Elinde Volkan, Sabri, Gökhan Gönül, Servet, Hakan Balta, M.Sarp, Hamit, Özer, Arda, Tuncay, Semih, Sercan, Gökdeniz gibi oyuncuları olan bir hoca başarısız olmamalı.

2 yorum:

  1. Almanyanın ardından 2. olarak grubu tamamlıyacağımızı düşünüyorum..
    Saygılar

    YanıtlaSil
  2. Görünüşe göre grubu 2. olarak tamamlayacağız. Ama kariyerli,sistemi olan iyi bir hoca gelirse bu takımı çok iyi işler de başarabilir. Hala teknik direktörümüz yok. Farkında mısınız bilmiyorum ama ülke gündeminde GS-FB rekabeti var Milli Takım yok.
    Saygılarımla

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails