10 Şubat 2010 Çarşamba

Galatasaray - Antalya ZTK Çeyrek Final Maçı



Maçın ilk 15 dakikasını izleyemedim, İstanbul trafiği işte. 15. dakikadan sonraki bölüm için Galatasaray baskılı oynadı, üst üste pozisyon buldu ve Elano ile öne geçti. Bu skor Galatasaray için yeterliydi ki 3 dakika sonra cevap verdi Antalyaspor. Yine ön ve arka direğe adam koymamıştık ve Necati arka direkte topu boş kaleye yuvarlıyordu.

İkinci yarıda Meksikalı oyundan çıkmış yerine Emre Çolak ile başlamıştık. Hemen ikinci yarının başında Çolak golünü attı. Ali Sami Yen’deki 3. golünü atıyordu. Sonraki dakikalarda Galatasaray oyunun tek hakimi oldu. Elano, Emre Çolak, Arda ve Caner ile müthiş bir pas ritmi oturtmuştu sarı kırmızılı takım. Arka arkaya goller kaçıran taraf Galatasaray oldu. Keita, Mustafa ve Uğur ise başka telden çalıyordu. Eğer onlar da bu ritme uyabilselerdi sonuç çok farklı olabilirdi.

Antalyaspor futbol adına hiçbir şey yapmadı. 90 dakika en ufak olumlu bir iş yapmadan maçı bitirdiler. Buna rağmen iki gol bulmaları tam bir futbol adaletsizliği olarak açıklanabilir. Sürekli yerde yatan Antalyaspor’lu oyuncular gördük ama sedye ile kenara taşınanlar aniden ayağa kalkabildiler. Helal olsun.



Neill’e olan hayranlığım her geçen gün artıyor belirtmeden geçemeyeceğim. Caner yine sol şeride işlerlik kazandırdı. Bütün hücumlar sol kanattan gerçekleştirildi. Keita çok kötü bir oyun oynadı. Sabri de olmayınca tek kanatla uçmaya çalıştı Galatasaray.

Caner’in müthiş golü de yetmedi. Olmadı. 3 kupa hedefinden ZTK geride kaldı. Şimdi önemli olan Madrid maçı. Sezonun en önemli sınavı olacak.

2 yorum:

  1. ARKADAŞLAR,
    BU ANTALYASPOR MAÇI BELKİ DE GALATASARAY İÇİN BİR NAZAR BONCUĞU OLDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
    BELKİ SAKATLAR BELKİ OYUN FORMATI BU SONUCU ALMAMIZA NEDEN OLDU AMA BU SON OLSUN DİYE UMUT EDİYORUM!
    MADRİD MAÇINA KOCA 1 HAFTA VAR, GALATASARAY AVRUPA TAKIMI OLDUĞUNU YİNE TÜM DÜNYAYA GÖSTERECEK!
    YİNE KAYSERİSPOR MAÇINDA OLDUĞU GİBİ, YİNE AYNI DUYGULAR İÇİNDEYİM, BİZ MADRİDDEN EN AZ BİR BERABERLİKLE AYRILIRIZ!

    YanıtlaSil
  2. Bu maç için çok umutluyum. Galatasaray Madrid'i Madrid'te yenerse şaşırmayın.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails