23 Mart 2010 Salı

SİYAH FORMA


Özhan Canaydın'ı kaybettik.

Kendisini görevdeyken çok eleştirdim ama görevi bıraktıktan sonra ağzımı açmadım. Hakkında yazmadım ta ki ölüm haberini alana kadar. Artık aramızda olmayan değerli Galatasaray'lı Özhan Canaydın'ı hep iyi bir insan olarak hatırlayacağız. Bir de önerim var. Hata sonu derbiye siyah forma ile çıkalım.

13 Eylül 1991 tarihinde Metin Oktay aramızdan ayrılmıştı. Geçirdiği trafik kazası sonucu Galatasaray'lılar yastaydık. Hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçı için özel olarak siyah forma hazırlandı. Bu olay ile ilgili detaylı açıklamaya bu linkten ulaşabilirsiniz.

Pazar günü Fenerbahçe maçına siyah forma ile çıkılması gündemde mi? Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı? Kupa Bizim bu öneriyi yönetime iletebilecek olan herkesten rica eder. Reklamsız sade siyah bir forma ile derbi maçına çıkalım.

2 yorum:

  1. ama sanki öyle olmuyor artık o işler. sene başında federasyona bildirmen gereken formalar var. sponsorunun senden en büyük beklentisi fenerbahçe maçında isminin görünmesi falan filan...

    YanıtlaSil
  2. Manchester United takımı oyuncuları bundan 30 yıl önce (net hatırlamıyorum) trafik kazası geçirmiş bir çok futbolcu hayatını kaybetmişti.

    Kazanın yıldönümü bir lig maçına rastlamış (4-5 yıl önce) ve o maçta klasik forma ile çıkmışlardı. Chelsea maçı olabilir. Formada reklam yoktu. Bizim parçalı Metin Oktay formamız gibi. Futbolcu isimleri yoktu. Sade eski zamanlardan kalma bir formaydı.

    Ada'da yapılıyorsa bizde de yapılabilir. Yeter ki istesinler.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails