10 Mart 2010 Çarşamba

İBRAHİM ÜZÜLMEZ KİMDİR?


Anıl Benli derlemiş;

İbrahim Üzülmez iyi oynuyorsa, Beşiktaş mutlaka kazanır.

Diğer oyuncuların mevkileri zaman içinde değişir, hatta oyuncuların kendisi bile değişir ama İbrahim Üzülmez hep oradadır, sabittir. Gündelik hayatında da hep sol çizgidedir. Emekçidir.

İbrahim Üzülmez, kaleye şut çektiğinde kendisi de bilir ki gol olmaz. amacı kaleciye çarptırıp sekerse gol attırmaktır. İstisnası; sağ ayakla Galatasaray'a attığı goldür. Sağ ayağına hükmedemez. O ayak tanrının ayağıdır. Her zaman sağ ayağıyla daha düzgün orta açmasının nedeni de budur.

İbrahim Üzülmez, görev adamıdır. Akıllıdır. topunu oynar, terlik fırlatır. Seyirciyle profesyonel ilişkisi vardır. Toraman'ın kankası değildir. Starbucks nedir bilmez. Evinde Türk kahvesi içer.

İbrahim Üzülmez, baba adamdır. saçları 70lerden bir demettir. Geçmişe özlem duyar. 2010 kadrosunda en Beşiktaşlı duran adamdır. Adam gibi adamdır.

Eskiden İbrahim Üzülmez orta açabilseydi, Real Madrid'de Roberto Carlos yerine oynardı. Şimdi Roberto Carlos onun kadar koşabilse, belki İbrahim Üzülmez'in yedeği olabilir.
İbrahim Üzülmez kendi kendinin sağından atıp solundan geçebilir.

Yattara, maç sonu kolbastı oynar. İbrahim Üzülmez'in oyun stili bizzat kolbastıdır.

İbrahim üzülmez sizin olduğunuz yere orta açmak zorunda değildir. Siz İbrahim'in orta açtığı yerde bulunmak zorundasınız.

Türkiye'de solu bırakmayan iki kişiden biri Deniz Baykal ise diğeri İbrahim Üzülmez'dir.

3 yorum:

  1. kolay gelsin yenibir dizin olusturuyorum blogunu eklemek istermisin
    http://site-arsivi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ekledim,
    Tavsiye edilen blogların hemen altında.
    Görüşürüz

    YanıtlaSil
  3. "Deniz Baykal solu bıraktı ama İbrahim Üzülmez hala solda"..yaz bunu bi kenara; ibonun ilk kötü maçında manşetlerden okuyacaksın..

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails