29 Mart 2010 Pazartesi

GALATASARAY - FENERBAHÇE : MAÇ YAZISI

Maçla ilgili fazla yazacak bir şey yok. Maç öncesi yazdığım gibi Fenerbahçe, Galatasaray’ı durdurmak için çıktı sahaya. Bulacağı bir şans golü ile maçı tamamlamak istiyordu ve bunu başardı. Eskiden Galatasaray üstün oynadığı maçta bulduğu sayısız fırsattan yararlanamadı yazardık. Artık bulduğu iki pozisyonu gole çeviremedi yazıyoruz. Bizi asıl üzen de işlerin bu duruma gelmesi. İki Fenerbahçe maçında da inanılmaz kötü oynadık. Bu tip maçlarda daha iyi mücadele eden sahada ayakta kalan kazanır. Fenerbahçeli savunma oyuncuları çok iyi oynadı. Ali Sami Yen’de pozisyon bulamayan bir Galatasaray izlememiştik uzun zamandır.

İnanılmaz derecede sinirliyim. Galatasaray iki yıldır transfer şampiyonu olup ikinci yarı şampiyonluk yarışının uzağında kalıyor. Bu konu ile ilgili sakinleşince bir yazı yazacağım. Şimdilik sadece fotoğraflar ile yorum yapacağım.

Gecenin çirkini : Alex’e su atan gerizekalı.

Gecenin samimiyetsizi : Madem başsağlığı pankartı ile çıkacaksın niye sarı-lacivert?

Gecenin çelişkisi : Sağlığında küfür, ölünce pankart.

Gecenin özürlüsü : Bu sezon kalemize gelen her top gol olmak zorunda mı?

Gecenin ne çocuğu siz söyleyin.

8 yorum:

  1. orospu.
    çocuğu falan değil. direk orospu.

    YanıtlaSil
  2. Küfürlü mesaj bu maçlık serbest. Zaten yazımda buna mahal veren de benim.

    YanıtlaSil
  3. Suç onda değil.

    Suç bizi böyle itin götüne sokan ruhsuzlarda.

    Murat Aydın

    YanıtlaSil
  4. Oynamıyorlar Murat Bey,
    Canlarını dişlerine takıp oynamıyorlar.
    Kadro ve sistem ile ilgili sorunlar var ama mücadele sorununu anlamak mümkün değil. O maç bittiğinde sarı-kırmızı forma altındakilerin adım atacak hali kalmamalı. Bütün enerjilerini 90 dakikada harcamış olmalılar. Görünen o ki maç sonu parti yapacak enerji vardı hepsinde. Eskiden iyi oynadık ama kaybettik derdik. Kaç maçtır hiçbir şey oynamıyoruz.

    Gelecek maç tribünler boş kalsın. Veya stadı dolduralım ama sıfır tezahürat. alkış ile protesto hepsine varım. Sezon sonu da geniş kapsamlı bir operasyon. Mücadele edecek canını dişine takıp forması için oynayacak oyuncular gelsin Atatürk Havalimanına.

    YanıtlaSil
  5. Sinirlenme Başarancım. İlk defa olan birşey değil, sinir sistemi mi dayanır bu duruma? Kendini hasta edeceksin.

    YanıtlaSil
  6. Bir FB'li olarak yeteri kadar sevindikten sonra, maç ile ilgili bir iki şey söylemek isterim. Bu "Canın dişine takma" mevzusuna gelince. Öncelikle bu işi Güney Amerikalılar'dan beklemek hata olur bence. Sen Jo'dan ve Dos Santos'tan canlarını dişlerine takmalarını bekleyemezsin. Geçmişte Lincoln örneğinde olduğu gibi. Alex, Andre Santos (bu maç mücadele etti ama genelde huyu değildir) Maldonado, Deivid vs.. Bunların kanı bozuk.. Avrupa bunları bir yokluyor, iş yoksa salıveriyor zaten. Hele bir de bizim gibi Güney Amerika liglerinden alırsan, mücadele gibi birşeyi bekleme hakkımız yok. Orada tempo mu var, mücadele mi var? Hem teknik hem de mücadeleci olanı Ronaldinho oluyor, Ronaldo oluyor zaten. Onlar bile çok erken tökezliyorlar. Arada Lugano gibi istisnalar oluyor. Ama Avrupa'ya yönelmek lazım. Ya oradan alacaksın G.Amerikalı'yı formdayken, o da zor, ya da G. Afrikalı alacaksın. Ben şahsen seneye artık Brezilya liginden alınmış oyuncu görmek istemiyorum FB'de. Dünkü maçta da GS'nin en büyük hatası, anlamadığım bir şekilde orta sahayı bizim Selçuk'u yıldızlaştıracak derecede boş bırakmasıydı. Senin de dikkatini çekmiştir. En rahat orta alan paslaşmalarını dün gece yaptık. Ayrıca Bilica. Tesadüfe bak bu da G. Amerikalı. Mücadele; Avrupa'da birşeyler yapmış futbolcuda, yoksa Avrupalı'nın yoklayıp da salıverdiğinde değil. Dün Türk oyuncularda da mücadele yoktu GS'de o ayrı.

    YanıtlaSil
  7. hagi'nin bacanağı29 Mart 2010 12:56

    sinirlenecek birşey yok. göbekte bu kadar yeteneksiz bu kadar dağınık bu kadar temposuz adamlarla oynuyor olmamız akıl alır gibi değil. forvete eto'yu koysan ne olur? ankaragücü maçında adamlar bize top göstermedi, bütün yorumcular ağız birliği etmişçesine "ilk golü galatasaray attı" diye böyle oldu diye yazdılar çizdiler. bu sene takımın ortasahada tamamen mahkum oynadığı topa hiç sahip olamadığı birçok maç var. bu nasıl futbol, neyin total futbolu anlayan beri gelsin. iddia ediyorum bu sarplı topallı barışlı orta göbek süper ligin en zayıf orta sahası. fener o beğenmediğimiz topuzla özerle selçukla geldi yürüye yürüye yendi gitti bizi.ayrıca volkanın iq seviyesi ortadayken onun seviyesine inmek yakışık almaz diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  8. Onur'cuğum öncelikle bir Fenerbahçe'li olarak blogumu ziyaret etmen ve yorumlarınla katılman beni çok sevindirdi. 'Kupa Bizim' öncelikle bir taraftar blogu değil futbol blogu.

    Maç ve yorumlarınla ilgili detaylı bir cevap yazacağım. Şu an biraz yoğunum.

    Görüşürüz.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails