31 Ocak 2010 Pazar

Denizlispor-Galatasaray TSL 19.Hafta : Zor Galibiyet



Galatasaray maça 4-4-2 dizilişi ile başladı. Kalede Leo Franco, savunmada Caner-Neill-Servet-Uğur, orta sahada solda Arda, ortada M.Sarp-Elano sağda Barış forvette Jo hemen arkasında Emre Çolak. Galatasaray 19. dakikada Arda ile golü bulmasına rağmen golden sonra baskı yedi. Bu sezon hiç galibiyet alamamış Denizlispor golü yedikten sonra tehlikeli ataklar geliştirdi. İlk yarının son dakikasında Jo kaleci ile karşı karşıya golü atsaydı maç farklı olabilirdi.

İkinci yarının başında yine Denizlispor atakları görüldü. Artık gol geliyorum diyordu ve 54. dakikada Denizlispor beraberliği sağladı. Golden sonra toparlanan Galatasaray Jo ile karşılık verdi. Galatasaray’da yeni transferlerin ilk maçta gol atma geleneği bozulmamıştı Giovani de ilk 11 çıktığı ilk maçta golle tanışacaktır. Maçın kalan bölümü ise sıkıntılı geçti Denizlispor golü bulabilirdi ama 3 puan sarı-kırmızılı takımın oldu.



Leo maç boyu iyi bir görüntü vermedi özellikle son dakikada yaptığı hata ile taraftardan büyük tepki aldı. Neill oldukça iyiydi. Caner her zamanki gibi çok çalıştı hem savunmada hem hücumda iyi işler çıkardı. Elano her zamanki gibi ikinci yarıda yerini Ayhan’a bıraktı. Arda’nın yüzü gülüyordu. M.Sarp aynı çizgide oynamaya devam ediyor. Barış istekliydi iyi oynadı güzel de bir asist yaptı. Giovani ile ilgili yorum yapmak için henüz erken. Emre Çolak ile ilgili bir yazı yazmıştım, düşündüklerimin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor kendisi. Jo çok faydalı olacak sezonu 10 golle kapatır diyorum.

2 yorum:

  1. arkadaşlar; dün akşamki galatasarayımızın oyununu beğenmemekle birlikte, alınan galibeyetin ne kadar önemli olduğunu ileriki haftalarda göreceğimizden eminim...
    ben burda "leo franco" hakkında bişeyler söylemek istiyorum... bu adam ne yapmaya çalışıyor?, adı gibi karizmatik olsa bişey demiyecem ama her çekilen şutada yürüyerek tepki gösterilmezki?:-)
    biraz hırs, biraz kontrol, bir yırtıcı olsun lütfen, aksi takdirde "nonda" nın başına gelen gelecek sezon onunda başına gelir...teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Leo konusunda haklısın Yasin henüz bir şey anlamadık, bu adam ne yapmaya çalışıyor?

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails