24 Ocak 2010 Pazar

Galatasaray - Gaziantepspor TSL Maçı 24.01.2010


Penaltı atışını kullanmak isteyen Elano’ya izin vermeyen Kaptan Arda Turan topu Nonda’ya verdi. Nonda penaltı atışı için hazırlanırken Elano arkasını dönüp gitmişti. Brezilya Milli Takımında duran topları kullanan Elano arkasını dönüp gitti ya artık maçın tadı kalmamıştı.

Maç yazısı yazmayacağım. Çok canım sıkıldı. Bu olay 2000-2001 sezonunda yaşananları hatırlattı. Hatta geçen yıl da benzeri bir durum vardı. Elano bu gidişle Jardel-Felipe-Lincoln çizgisini devam ettirecek. Acil müdahale gerekiyor. Tribünlerdeki huzursuzluk giderek artarken olası bir kötü sonuçta Ali Sami Yen’de birilerinin yuhlandığını görebiliriz.

4 yorum:

  1. dünkü maç için kötü bir senaryo yaz deseler bu kadar olabilir. çoğu zaman medyaya kızıyoruz ama görüyorum ki içimizde var kötü senaryo yazma ihtiyacı. ve ne yazık ki ona inanma.

    arda da hocamız da doğrusunu yapmıştır. elano da sahada kaldığı müddetçe güzel oynamıştır. ufak ayrıntılar üzerinden böyle felaket durumları düşünmek gereksiz.

    YanıtlaSil
  2. Yani Nonda'ya moral verince nolcak ?
    Mustafa Sarp o golü atmasaydı nolcaktı?
    Şuçlu Elanoyu çıkartan Rijkaard mı olcaktı , Nondaya penaltı kullandırıp Elanoyu küstüren Arda mı?
    Saçma sapan işler dönüyor buradan bende felaket tellallığı yapmak istemiyorum aslında.
    Görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  3. Brezilya Milli Takımında duran topları Elano kullanıyor. Bizde ise Arda kimi işaret ederse. Kaptan oyuna ağırlığını koymalı ama bu şekilde değil. onu çok seviyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Herkes takımın daha iyiye gitmesini istiyor. Felaket senaryolarının gerçekleşmemesi dileğiyle.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails