16 Ocak 2010 Cumartesi

YENİ TREND : KAFATASÇI MEDYA


Hakan Ünsal ile Sergen Yalçın’ı aynı programda buluşturan NTV aslında farkında olmadan medyanın yeni rotasını çizmişti.

1 yıl boyunca Hakan Ünsal Lincoln, Sergen ise Delgado için demediğini bırakmadı. Aynı sezon Hasan Şaş için ağzını açmayanlar bu sezon Elano gibi Brezilya Milli Takımının as oyuncusu için neler söyledi.

Şimdi hedefte Baros var. Arkadaşlarımızın değerlendirmesine göre; Baros’un yerinde yerli bir futbolcu olsa oynarmış. Bilindiği üzere Türklerin genlerinden gelen sakat bacakla oynayabilme özelliği var.

Peki Baros ne yapmış? Alman bir doktora muayene olmuş ve doktorun görüşü, bu şekilde oynamasının riskli olacağı, ayağına platin takılması gerektiği yönünde.

Bilimin konuşmaya başladığı yerde biz susmalıyız. Her fırsatta yabancı oyuncuları yermek için rasyonel düşünemeyen bu insanların Türk futboluna zarar verdiği düşüncesindeyim. Kafatasçı zihniyete sahip bu eski futbolcuları spordan uzak tutmalıyız.

4 yorum:

  1. Hakan Ünsal yorumculuğunun ilk yılında takım içinde faal futbol oynayan arkadaşları olduğu için bazı isabetli yorumlarda bulunabiliyordu. En son Hasan Şaş'ta emekli olunca içerde kimse kalmadı, Hakan da işkembe-i kübradan sallamaya başladı. Daha Reykard'ın ilk resmi maçı olan ve 1-1 biten Tobol maçından sonra yersiz eleştirilerine başlamıştı zaten. Yani ne bekliyorlar anlamıyorum, Gs yönetiminin aman biz yaptık siz yapmayın gelin takımı yönetin, çalıştırın demelerini mi?

    YanıtlaSil
  2. Bir forumda yazmıştım fırsat bulursam düzenleyip blogda yer vereceğim. Sergen,Aykut,Oğuz,Ogün,Hami,Recep gibi kulüplerinin sembol oyuncuları takımlarından nasıl kovuldu hepimiz hatırlıyoruz. Futbol oynayamayacak hale gelen bu arkadaşları UEFA Kupası hatırına kulüpte tutan Galatasaray yönetimi gelin size jubile yapalım dediği halde biz oynayacağız diye direttiler. Ama hiçbir kulüp onları istemedi. Aslında futbol onları çoktan bırakmıştı. Şimdi kulüp vefasızlık yaptı propagandası yapıyorlar. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Futbolcudan futbol yorumcusu çık-mı-yor. Eskileri ve öncesi dinazorları saymazsak 80 ve sonrası oynayıp jubile yapan futbolcular çoğunlukla zır cahil oldukları için ve hepimiz gibi 82' darbesinin ezberci ve tekdüze adam yetiştiren eğitim düzeyinde yetiştikleri için yorumunu bırakın konuşmayı bile bilmiyorlar. Rıdvan mı? Kendisi fanatik bir fenerbahçeli sonuçta ve adam istese de objektif olamıyor. Son olarak Kemal Belgin'i tek geçerim.

    YanıtlaSil
  4. Kitap okumayan yorumcu ancak bu kadar olur. Sığ insanlarla dolu kahve sohbetinin ötesine geçmeyen tartışmalar izlememek için artık blog sayfalarında nefes alıyorum. Entellektüel birikimi olan ticari kaygı gütmeyen sporseverlerin yazdıklarını takip ediyorum. Kemal Belgin belirttiğin gibi objektif ve tarafsız bir yorumcu olarak fark ediliyor hemen.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails