24 Nisan 2010 Cumartesi

YATIŞ HAZIRLIKLARI TAMAM

Ciddi sorunları olduğunu düşündüğüm bir ekip tarafından yönetilen antu adlı taraftar sitesi geçen hafta sitenin girişine bu başlık ile birlikte yatak fotoğrafı koymuş. Galatasaray, Bursaspor’a yatacakmış. Olaya bakar mısınız. Bunu düşünebilmek için insanın nasıl bir zekaya sahip olması gerekir hiç bilmiyorum doğrusu.

Çok fazla geriye gitmeye gerek yok .
2003-2004 sezonu, 32. hafta
1.Fenerbahçe : 73 Puan
2.Trabzonspor : 71 Puan
3.Beşiktaş : 62 Puan

Galatasaray lige havlu atmış takımda Suat Usta,Petre,Aykut,Cihan vs var.

33. hafta karşılaşmaları ise Denizlispor-Fenerbahçe ve Trabzonspor-Galatasaray

Birkaç hafta önce Hakan Şükür Telegol programına konuk oluyor. Programda sorulan kimin şampiyon olmasını istersiniz sorusuna ‘Galatasaray olamayacağına göre gönlüm Trabzonspor’dan yana’ cevabını verir Hakan Şükür. Ertesi günlerde gazetelerde Galatasaray, Trabzonspor’a yenilecek haberleri yayılır. O dönemin kadrolarına bakarsanız Trabzonspor’un kendi sahasında oynadığı hem de maçta şampiyonluk şansı devam ederken Galatasaray’ı yenmesi kadar doğal bir şey olamaz. Eğer Galatasaray kazanırsa Fenerbahçe şampiyonluk kutlaması yapacak. Zaten Galatasaray çok kötü bir sezon geçirmiş ve herkes lig bitsin diye bekliyor. Yani Galatasaray kaybetse kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Daha formda olan, şampiyonluk iddiası olan, daha iyi oyunculara sahip olan taraf Trabzonspor. Ama maçı kazanan Galatasaray oluyor. Hem de maçın skoru Trabzonspor :2 – Galatasaray : 4. Fenerbahçe de sahasında Denizlispor’u yeniyor ve Bağdat Caddesinde kutlamalar başlıyor.

Çok fazla geriye gitmedik daha birçok örnek var bunun gibi. Galatasaray bu sezon büyük ihtimalle şampiyon olamayacak. Hatta Şampiyonlar Ligi ihtimali bile az. Öyle olmasa dahi Galatasaray şike yapmaz. Hem de Fenerbahçe şampiyon olmasın diye başka bir takıma yatmaz. Galatasaray’lılık kaybetmeyi de bilmektir. Şampiyon oluruz olamayız o ayrı bir konu. Sezon sonu özeleştirimizi yaparız. Ama Fenerbahçe şampiyon olmasın diye başka bir takıma maçı vermek söz konusu dahi olamaz. Örneği de var 2003-2004 sezonu. Maçtan sonra da Gökdeniz çok sinirlenmiş ve o meşhur açıklamasını yapmıştır ‘Galatasaray bugün bizi yendi, bizi şampiyonluktan etti seneye de Galatasaray’ın 100. yılı o zaman görüşeceğiz tarzı bir şeyler söylemişti. Ne yapacaktık Gökdeniz? Feenrbahçe şampiyon olmasın diye size yenilecek miydik?

Bugün güzel bir futbol pazarı olmasını diliyorum. Kazanacağımızı düşünüyorum. Antu gibi seviyesiz bir siteyi burada konu etmek bile bu blogun kalitesinden bir şeyler götürmüştür ama dayanılır gibi değil. Biz Galatasaray’lıyız. Kazanmayı da kaybetmeyi de biliriz. Şu yazıya tıklayarak tarihte başka nelerin yazdığını da görebilirsiniz.

2 yorum:

  1. ayrıca yenilirsek de kim ne diyecek bu bursaspor kadıköy'de fener'i inönü'de beşiktaş'ı yenmemiş mi? kendi göbeklerini kendileri kesseymiş o zaman.

    YanıtlaSil
  2. yenilmedik, hatta beraberliğe razı olan bir bursaspor vardı Ali Sami Yen çimlerinde. Yeni sezona iyi bir plan dahilinde hazırlanmak dileğiyle

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails