19 Nisan 2010 Pazartesi

FENERBAHÇELİ OĞUZ SARVAN


Oğuz Sarvan’ın Fenerbahçe taraftarı olduğunu herkes biliyor. Yakın zamanda ailesi Fenerium’da alışveriş yaparken görüntüleri çekildi. Kızı biz ailece hasta Fenerbahçe’liyiz şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Bir dönem MHK Başkanlığı yapan Ahmet Güvener de Galatasaray’lıydı. Benim nacizane düşüncem bunlar o kadar da önemli konular değil. Sonuçta hakemlerimiz yetersiz. Evet korkaklar, yetersizler futboldan anlamıyorlar vesaire. Ama MHK Başkanının Fenerbahçe’li olması benim öncelikli konum değildir. Mustafa Denizli Galatasaray teknik direktörü iken bir Fenerbahçe galibiyeti sonrası ‘Feneri’i de yendik, hakemi de yendik, seyirciyi de yendik’ demişti yıllar önce.

Televole zamanlarında Oğuz Sarvan’ın evinde Fenerbahçe bayrakları olduğunu, hakemliği döneminde bizi nasıl katlettiğini de gördü bu gözler. Kesinlikle bu makamı hak etmemektedir. Gitsin maraton tribünde Fenerbahçe maçlarını izlesin. Daha birçok şey var yazacak ama takımın başarısız olduğu günlerde federasyona ve hakemlere sallama hatasına Kupa Bizim düşmeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails