30 Haziran 2010 Çarşamba

MİLLİYET'İN YAPTIĞI NEDİR?


Öncelikle daha önce defalarca rastladığımız bu olay ile ilgili ne kadar kızgın olduğumu belirtmeliyim. Düşündüklerimi tam olarak yazmam durumunda hakkımda dava açılabilme ihtimalini göz önünde bulundurarak kendimi frenliyorum.

Bu blogta daha önce kardeş bloglarımızdan aldığımız haberlere yer verdik. Tabi ki kendilerinden izin isteyerek. Hiçbir blog yazarı bu konuda size sorun çıkarmaz. Bu iş biraz da keyiftir. Yazmak, okunmak insana keyif verir.

Defalarca rastladığımız olay ise blogta yazdığınız bir yazının kaynak gösterilmeden kullanılmasıdır. Şimdi burada yazamayacağım. Bunun adı nedir?

Kardeş bloglarımızdan GS Formaları geçenlerde bir yazı yazdı. Linki burada.

Daha sonra Milliyet adlı gazetenin haberi. Linke tıklayın.

Ve GS Formaları blogunun tepkisi. Tıklayın.

Ben ki forma konusuna çok meraklı bir blog yazarı olarak bu konuya fazla girmiyorum. Sonuçta GS Formaları varken bize yazmak düşmez düşüncesindeyim. Her yazımda da onların linkini veririm. Ya siz? Haberi kopyalayıp (ya da başka bir şekilde de betimleyebiliriz) emek veren insanların imzasını silip son dakika haber geçiyorsunuz. Bravo.

Bütün blog yazarlarını bu konuda birşeyler yazmaya davet ediyorum.

Saygılarımla,

Başaran Şahin

4 yorum:

  1. Açıkçası buna pek şaşırmadım. Milliyet'in bu konudaki haberi kartel medyasının Türkiye'de yıllardır yaptığı ahlaksızlıkların küçük bir tezahürü sadece. Bu adamlar pazar günü dağıttıkları Şamdan, Gala gibi pornografik dergilerle ve TV kanallarıyla, boktan dizileriyle yıllardır milletin beynini zehirlemekteler zaten.
    28 şubat tezgahının birebir içinde olan ve menfaatlerine birileri dokunduğu an darbe çığırtkanlığı yapan bir medya. Irak tezkeresinin çıkması için canla başla çalışıp bi de utanmadan her yıl barış temalı Aydın Doğan karikatür yarışması düzenleyen, istedikleri rant yerleri kendilerine verilmeyince de çamur manşetler atan paravan medya. Lastik bayiliğinden medya imparatorluğuna... Başarı öyküsü diye ben buna derim işte:P

    YanıtlaSil
  2. Desteğin için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. bilmiyorum gördünüz mü aynı haberi fanatik de yaptı ve maraton.com sitesinden aldık diye yaptı.ama ne hikmetse maraton.com da haber kaynağı için GSformaları gösterilmiş ve öküz kadar link verilmişken fanatikteki arkadaşlar bunu görememiş(!)yeni formaların heyecanıyla olsa gerek!!!!!

    YanıtlaSil
  4. Selam Okan, bilmiyordum diğer haberleri. Bu aralar o kadar yoğunum ki internete girecek zaman bulamıyorum. Bu gidişle ya blogu kapatacağım ya yazar alacağım ya da başka bir blogta ara sıra yazmak için yer arayacağım. Yol ayrımına geldik. Hayırlısı bakalım.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails