28 Haziran 2010 Pazartesi

Dünya Kupası Genel Değerlendirme Volume III


Arjantin'in farklı galibiyetinden sonra hala daha Arjantin'den bir şey anlamadık bir de Almanya karşısında görelim diyenleri görünce artık ne desem bilmiyorum. Neden bu Arjantin düşmanlığı? Pele hayranlığı mı neden oluyor buna diye düşünmüyor değilim. Neyse isteyen Brezilya'yı destekleyebilir ama Arjantin'ime laf etmeyin. Bu gidişle kupayı alacağız ama hala birileri bu Arjantin'i bir de orta sahası güçlü bir takım karşısında görelim diyecek.

Maç çok güzeldi. Arjantin her zamanki gibi güzel futbol oynamaya çalıştı ve golleri buldu. Meksika uzaktan şutlarla gol aradı ama kaleciyi ve direkleri geçemedi. Messi yine gol atamadı. Maç sonunda dünyanın en mutlu adamı Diego'ydu. Şimdi 1990'ın rövanşını almaya geldi sıra. Bu kez Messi'den gol bekliyoruz.

Tevez çok hırslıydı. Turnuvanın en güzel gollerinden birini attı. Savunmada Heinze çok etkiliydi. Di Maria biraz zayıf kalıyor. Belki Veron ile yer değiştirebilirler. Sonuçta Arjantin'in mükemmel bir savunma kurgusu yok. Ama biz Arjantin'i iyi savunma yapıyor diye sevmedik ki! Eğer bir takımı iyi savunma yapıyor diye seviyorsanız bence bir kez daha düşünün.

Almanya - İngiltere maçı ise 10 kez daha oynansa Almanya kazanırdı. İngiliz futbolcular son derece etkisizdi. Almanlar gayet kendinden emin oynarken İngilizler sürekli pas hataları ile rakibe pozisyon hazırladlar. İğrenç futbol oynayan bu ülkenin turnuvada daha fazla işi yoktu zaten.

2 yorum:

  1. işte benim dünya kupası miladım olan o eşsiz kitap. şimdi bulsam hiç düşünmeden parası neyse alırım..

    YanıtlaSil
  2. linki : http://urun.gittigidiyor.com/DUNYA-KUPASI-1-CILT-ITALYA-1990-FUTBOL_W0QQidZZ10381903

    Belki satılmamıştır hocam

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails