12 Haziran 2010 Cumartesi

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER ÇALIMI


Haftayı Fenerbahçeli arkadaşlar moralli bir şekilde tamamladılar. Ne de olsa 2 aydır peşinde olduğumuz Chelsea'li futbolcunun işini 2 günde bitirdiler. Bu biraz zengin kızın peşinde koşan yakışıklı ama fakir gencin durumuna benziyor. Yakışıklı çocuk aylarca kızın peşinde koşuyor tam işi bitirecek zengin çocuk arabayla gelip kızı götürüyor. Yapacak bir şey yok. Adamda para da var ev de var yazlık da var. Götürecek tabi.

Bu ilk kez yaşadığımız bir hadise değil ne de olsa. Transfer dönemlerinde bir çekişme olduğu zaman hep Fenerbahçe kazanır. Pahalıya alır ama mutlaka alır. Yıllar önce Oğuz tongsir ile Can Tanrıyar Tarık transferi için iddiaya girmişti de Oğuz Tongsir Fenerbahçe forması giymek zorunda kalmıştı. Adnan Polat o dönem futbol şubesi sorumlusuydu Ali Şen de Fenerbahçe başkanıydı. Dünyanın parasını verip Gençlerbirliği'nin temellerini atmışlardı. İlhan Cavcav hala bu hikayeyi anlatır.

Daha birçok transfer çalımı yemişliğimiz vardır. Özellikle 25-30 yaş arası olanlar bu duruma çok alışkınız.

Mesele transfer şampiyonu olmak değil kardeş, mesele sezon sonunda kupa bizim diyebilmek. Neyse ki iki dakikalığına da olsa karşı tarafta şampiyonluk sevinci yaşandı. Bizde o da yok :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails