18 Haziran 2010 Cuma

MAHAMADOU DIARRA GELİYOR MU?


Daha önce blogumuzda herkesten önce Jo transferini duyurmuştuk. Aynı şekilde Giovani transferini de herkesten önce açıkladık. Bu aralar suskunuz. Çünkü net bir gelişme yok. Çeşitli oyuncularla görüşülüyor ve acele edilmiyor. Önceden olduğu gibi Haldun Üstünel koluna takıp birini havalimanına indiremiyor. Enine boyuna değerlendirme yapılıyor. Daha önceki havalı transferlerin başarısızlığı ortada iken şimdilik en uygun çözüm bu görünüyor. Asıl çözüm ise burada.


Son günlerde Mahamadou Diarra ismi sıkça konuşulmaya başlandı. Evet gerçek Diarra ile görüşülüyor. Gelmemesi için bir neden de yok. Çünkü o da Galatasaray gibi bir kulübe muhtaç. 2006 yılı yazında olduğu gibi peşinde Manu veya Chelsea yok. Galatasaray ise yıllardır aradığı zenci orta saha oyuncusuna kavuşacak mı? Bekleyip göreceğiz.

Diarra Kimdir?

1981 doğumlu Mali'li defansif orta saha oyuncusunun yıldızı Lyon'da parladı. Dört yıl Lyon'da oynadıktan sonra 2006 yılında Real Madrid'e 28 M Euro karşılığında transfer olmuştur. Madrid ekibinde iki yıl başarılı bir performans gösteren Mali'li geçirdiği sakatlık sonucu tekrar eski günlerine dönememiştir. Çıkışa ihtiyacı olan Diarra için Galatasaray ideal bir seçim olacaktır.

2 yorum:

  1. "..Galatasaray ise yıllardır aradığı zenci orta saha oyuncusuna kavuşacak mı?"

    galatasarayın transfer politikasını ırkçılık yaparak oluşturduğunu sanmıyorum ve bu ırkçı yaklaşımı kınıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Adsız,
    Sen ciddi misin? Ona göre cevap yazacağım

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails