13 Mayıs 2010 Perşembe

KUPA BİZİM DİYENLER : A.MADRID


Hakem 82. dakikada penaltımızı verseydi şimdi Kupa Bizim diyen Galatasaray olabilirdi. 10 yıl sonra yeniden Kupa Bizim diye haykırabilirdik. Kupa Galipleri Kupası ile UEFA Kupası birleşince yeni statüsü ile ilk kupayı almıştık. Şimdi de yeni statüsü ile Avrupa Ligi'ni alabilirdik. Ama olmadı. Hakem bize kırmızı kart gösterdi.

İlk paragraf spor gazetesi tadında başladı. Tabi ki tek neden hakem değildi. Hepimizin bildiği ve burada da defalarca paylaştığımız gibi izlediğimiz yanlış stratejiler nedeniyle elendik. Üç yıldır UEFA Kupasına katılıyoruz. Yeni tezahüratımız dört sene üst üste UEFA'dan elendik mi olacak? Yeter artık. Yeniden Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. bunun için transfer döneminde izleyeceğimiz strateji çok önemli. Bekliyoruz.



2 yorum:

  1. Bizim takımlar akıllanmazlar. Fb hala Henry ile ilgileniyomuş. Bjk Querasma ile.. Bıkmadılar. Heyacanı kaçmış, herşeye doymuş 30 küsür yaşındaki adamlardan, Avrupa'da bi halt yiyememiş "isimli(!)" sorunlu adamlardan vazgeçemez bunlar.

    YanıtlaSil
  2. Onur,
    Bizim yöneticilerimiz genç takımların turnuvalarını seyretmezler, Avrupa'da Afrika'da Brezilya'da maç izlemezler, bunun için ekipleri bile yoktur, hatta ikinci lig maçlarını bile izlemezler. Taraftar da yıldız futbolcu ister. O zaman ya çaptan düşmüş ya da yaş haddinden dolayı balon starları getirirler Atatürk Havalimanına. Sonra ceplerine beleş bilet doldurulmuş muhtelif mahallelerden gelen gençler havalimanında meşale yakar medeniyetin içine eder. Sistem bu. Bazen Baros gibi Kewell gibi tutar. Çoğu zaman da Anelka gibi Jo gibi örneklerle karşılaşırız. Inamoto'yu Josico'yu da gördü bu gözler. Malesef yapacak bir şey yok. Adnan Polat,Aziz Yıldırım,Yıldırım Demirören gibi kulüp yöneticileri ile bu kadar oluyor.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails