29 Mayıs 2010 Cumartesi

NOSTALJİ : BÜLENT UYGUN VE İZMİR


Bülent Uygun bir süredir aramızda yok. Başta Murat Aydın olmak üzere hepimiz kendisini çok özledik. En çok da şiirlerini özledik.

Hafta içinde Bucaspor ile anlaşma imzalayan Bülent Uygun daha önce neler demiş;

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde düzenlenen "Türk futbolunda Anadolu kulüplerinin yeri" konulu panele katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, panelin konusu yerine "İslami yaşamın takımının başarısındaki yeri"ni anlattı.

Uygun, başarılarının arkasında, Sivas'ta gece hayatı bulunmamasının, kentte alkol satan yerlerin azlığının ve alkol alan futbolcularına "gerekeni yapması"nın olduğunu söyledi.

"İstanbul'da Laila var, Sivas'ta ise La ilahe İllallah" diyen Uygun, "şehirde gece hayatı yok. Futbolcuların alkol satın alabileceği birkaç büfe var, onlarla da iletişim halindeyim. Herhangi bir oyuncum içki aldığında hemen haberim oluyor. Gerekli uyarıyı hemen yapıyorum" açıklamasında bulundu. İzmir kulüplerinin başarısızlığının nedeni olarak bu kentte gece hayatının çok canlı olmasını ve gece kulüplerinin çokça bulunmasını gösteren Uygun, İzmir'e kendisi gibi disiplinli bir teknik direktör gelmesi gerektiğini söyledi.
26.03.2009

Bakalım Bülent Hoca İzmir'deki gece kulüpleri ve içki satan büfelerle nasıl bir iletişim içinde olacak?

1 yorum:

  1. Süper egosuyla Fatih Terim'i bile geride bırakan Bülent Uygun'daki bu filozof duruşu bana hep eğreti ve komik gelmiştir. Okuduğu birkaç kişisel gelişim kitabının verdiği koçluk ve geliştirdiği muhteşem program "turbülent":) ile 2 sene Sivas sporda ve ligimizde fırtınalar estirmiştir. Sivas'ı 2 sezon 2. yapan ama şampiyonluktan eden de kendisidir. Özellikle geçen sezon ligin son 5 haftası TV kanallarını dolaşacağına takımın başında olsaydı bu sezon Anadolu'dan çıkan 3. şampiyonu kutluyor olacaktık. Gece hayatının bir şehirde canlı olmasının başarısızlıkla ilgisi olsaydı o zaman 3 büyüklerin hiç şampiyonluk yüzü görmemeleri gerekirdi:)Sonuçta tüm Türk futbolcularında aynı mantalite ve eğitim düzeyi vardır.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails