9 Ağustos 2011 Salı

ARDA, ROAD TO....


Arda Turan ile ilgili yazılarımız mevcut. Özellikle binlerce kişi tarafından okunan Arda Ne Oluyor yazısını bilmeyen yoktur. Başka yazılar da yazdık mesela Büyük Kaptan Arda Turan veya bu yazı ama hepsi boş. Bu Arda'dan bir şey olmaz. Öncelikle kendisi Milli Takım'ı Galatasaray'ın üzerinde tutarak bendeki kredisini bitirmiştir. Benim için önce Galatasaray.

Yaptıklarını tekrar tekrar tartışmaya gerek yok. Milli Takım için bacağı kopsa da oynayacak adam 2 sezondur ortalarda yok. Bir türlü iyileşmiyor ama Milli Maç olduğu zaman fırtına gibi. Aferin Arda biz de seni Metin sandık. Böylece kimsenin Metin Oktay olamayacağı gerçeğini kabul etmemize de vesile oldun ya sağol.

Sen değil Metin, Hakan Şükür olamazsın. Olsa olsa Tanju Çolak, Emre B., Fatih Akyel olursun. Kadıköy'e deplasmana gidersin değil mi? Bak bu lafları daha önce de duyduk sen sezon başlamasına 20 gün kala gemiyi terk edenlerdensin. Yemezler.

Birçok film vardır road to ile başlayan. Road to Milano olabilir. Milan'da da oynayabilirsin. Daha doğrusu transfer olabilirsin ama bu mantalite ile oynayamazsın. Hızlı değilsin, takım oyuncusu değilsin, komplekslisin, çocuk gibisin. senden iyi bir amigo olur. Bak o konuda iyisin.

Buldum. Senden Tuncay Şanlı olur. Evet. Gidersin oralarda bir şey yapamazsın. Ahmet Bulut abin de seni o takımdan o takıma gezdirip cebini doldurur. Safsın. Ne yapacaksın ki Avrupa'da? Daha Galatasaray ile kaç Avrupa maçı oynadın ki? Başarısız olacaksın.

Gelme Arda. Gidersen bir daha gelme. Yeniçeri düzeninin son müridi olarak sen de git ve kapansın bu defter. 10 numara da müzeye. Yeter ama. Kime verdiysek beter oldu. En iyisi müzede kalsın.

Kalın sağlıcakla.

2 yorum:

  1. bi insan istese bu kadar sacmalayamaz.

    YanıtlaSil
  2. Saçma olan kısımlar ile ilgili görüşlerini belirtirsen tartışalım. Fikrin yoksa başka bir cevap hazır. Bekliyorum.

    Kupa Bizim

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails