21 Temmuz 2011 Perşembe

CEMİL TURAN VE ŞİKE


Dün Mehmet Ali Aydınlar'ın ne çocuğu olduğu başlıklı bir yazı yazmıştık. Bugün ise Fenerbahçe'nin efsanesi Cemil Turan'a dokunacağız.

Sıkı durun.

Şikeci Cemil Turan. Bunu ben söylemiyorum. Gazete haberine bakınız. 21 Haziran 1981 tarihli Milliyet'te Fenerbahçe'li Cemil Turan'ın yaptığı şike sonrası hakkında verilen karar yer alıyor. Ne diyor kararda?


Şikeci Cemil Turan. 30 sene önce neyse şimdi de aynı çocuksunuz. Ne çocuğusunuz?

Neyse şikerim, bu konuda beni bilgilendiren http://twitter.com/NeDiyorsamO kardeşe teşekkürler.

14 yorum:

  1. Blogta gözle görülür bir üslup sorunu var. Bir dost eleştirisi olarak al. "Gs'li olmayan okumasın" modundan "Fanatik Gs'li olmayan okumasın" moduna geçiş tamamlanmış.

    YanıtlaSil
  2. Hocam bu blogta Adnan Sezgin ve Adnan Polat'a neler dendi. doğruya doğru yanlışa yanlış. TFF'nin yaklaşımı, daha önce şike yaptığı tescilli Cemil'in fonksiyonu görmezden gelinemez. Biz de Galatasaray yönetimine en ağır eleştirileri yaptık. Sonuçta tarafız ama at gözlüğümüz yok.
    Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. Yanlış anlamışsın, bambaşka bir noktadasın.
    Ben Cemil'i yazma, şunu görme demiyorum ki.
    İçerik demedim, üslup dedim.
    Bilmem ne çocukları vs. gibi ifadelerden bahsediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Hocam Adnan Polat ve Sezgin'in bir tek anasına sövmediğimiz kaldı bu blogta. Arda'ya yaptığım sert eleştiriler ekşisözlük'te paylaşılıp binlerce kişinin Arda'ya küfretmesi ile sonuçlandı. Üslup aynı. Değişen bir şey yok. Adnan Polat'a söverken ki yaptıkları ortadadır, kendisi Türk Futboluna zarar vermiştir, Mehmet Ali Aydınlar'a çiçek gönderemeyiz. Şunu kabul ediyorum blogun açıldığı günlerdeki yumuşaklık yok. Ama Türkiye de eski Türkiye değil.

    YanıtlaSil
  5. Bu sert eleştiri falan değildir Başarancım, hakaret başka, eleştiri başka.
    Adnan, Hasan, Hüseyin olayı değil bu.
    Kimseye küfür ve hakaret edilmemeli bence,dost sohbeti haricinde.
    Bir de diyorsun ki, binlerce kişinin Arda'ya küfür etmesi ile sonuçlandı, aferin:)

    Ben okumuş yazmış adamların olaylara tribündeki amigodan farklı bakması taraftarıyımdır.
    Açıkçası futbol denen şey için bu kadar öfkeli olabilmek, böyle tabirler kullanacak kadar bunu ciddiye alabilmek bana ilginç geliyor.
    Blog senin, keyif senin, sen bilirsin tabi ki.

    Gerek face'te gerek burada olsun bu tarz atışmalara girmek gibi bir hobimiz olduğu:) gerçeğinden hareketle, bu söylediklerimin seni rahatsız etmediğini düşünüyor, eleştiri hakkımı kullabildiğim için teşekkürlerimi sunuyorum efendim. Ayrıca yorum yazarken niye köşe yazarı moduna girip ağdalı cümle kurma ihtiyacı hissettiğimi de çözemedim.

    [ Tv'lerde atışma olunca reyting artar ya, burda da oluyor mu öyle bir şey, bir dikkat et bakalım:) ]

    YanıtlaSil
  6. Valla seviyeyi düşürdük ben de rahatsızım, eleştirini dikkate alacağım ama seviyenin düşmesi geçen yıl yönetim istifa diye stadı yıkarken amigoların bize ana bacı sövmesi ile beraber gerçekleşti. Ben yönetim istifa derken amigo bana ana bacı sövüyor ben de burada yönetime sağlam giydiriyorum ki aslında o amigonun bana sövmesini sağlayan o yönetimin ta kendisi.

    Fenerbahçe şike yapmış anlaşılan ama herkes kıvırıyor o zaman biz de seviyeyi düşürüyoruz. Neyse olacakların önüne geçemeyiz merakla bekliyorum. Biz yine seviyeli tartışmalarımıza devam edelim. twitter'a bekleriz.

    YanıtlaSil
  7. cemil turan laf etmek sanamı düştü dangalak

    YanıtlaSil
  8. Adsız,
    Adam tescilli şikeci.
    Cemil Turan dediğiniz efsaneniz şu ana Metris'te.
    Bense bir holdingte üst düzet yöneticiyim. Senin adamının benim yanımda ismi bile okunmaz. Metris'in yolalrı taştan hadi canım. Gidin göt yalamaya hadi. Buralara uğramayın.

    Kupa Bizim.

    YanıtlaSil
  9. üst düzey yöneticiymiş.senin yöneticiliğine sıçayım.utanmadan söylüyor birde.

    Kariyerinde kırmızı kart görmemiş bir futbol efsanesine bir gazete küpürüyle dil uzatmak sana mı düştü?

    YanıtlaSil
  10. İyi bak o gazete küpürüne, adamın hakkında karar var. Şimdi de metriste. En azından bir istikrarı var. Takdir etmek lazım efsanenizi. Efsaneymiş. Muckkkk.

    YanıtlaSil
  11. birincisi cemil turanın cezaevinde olması onun türk futboluna ve fenerbahceye yapmıs oldugu hizmeti etkilemez aynı zamanda onun bi efsane oldugu gercegını degistirmez ikincisi senin yonetici olmanda sadece seni ilgilendirir bana bir yararı yok! ayrıca eger sen ondan daha onemli birisi olsaydın bu sayfada yazıyor olmazdın bence ...

    YanıtlaSil
  12. Cemil Turan'ın oynadığı futbola tek kelime laf eden var mı ey mal fenerli seni? Şike konusunda master yaptığından dem vurulmuş sadece. Kapiş ;)

    YanıtlaSil
  13. İşte bu camianın da sorunu bu.

    Adamların efsanesi bile şikeci.

    Cevap yazmaya değmez.

    YanıtlaSil
  14. Arkadas bir camianin tamamimi angut olur! Adam sikeden ceza almis... Sokayim efsanesine.. Futbolun en buyuk ahlaksizligidir sike... Bir degil bircok kez yapmis hemde. Ne buyuk emekleri vardir (!!!) fenevin sampiyonluklarinda Allah bilir! 17 yildiz takmak kolay degil, al sike ver sike...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails