10 Aralık 2010 Cuma

GALATASARAY 2010-2011 İKİNCİ YARI


İkinci yarı Hagi-Tugay ikilisi bize nasıl bir Galatasaray izletecek bunun cevabını arıyoruz. Melih abinin de yazdığı gibi 4-2-3-1 formasyonu bu takıma en uygun modeldir. Misimovic'in out olması Arda'nın geçen sezona fırtına gibi giren takımdaki 10 numara pozisyonuna geri döneceği anlamı taşıyordu. Parçalar birleşince Hagi-Tugay ikilisinin kafasındakiler daha net anlaşılıyor.

Başarı için transferlerin tutması şart. Aksi takdirde off-sezon resmen başlamış olabilir.

Orta sahaya Ledesma gibi, sol açığa da Keita tarzı bir oyuncu almamız şart. İleri uçta da gerçek bir santrafor bulursak işler kolaylaşacak. Rıdvan cahilinin deyimleriyle topu alır indirir, arkadaşlarına boş alan bırakır, ayak içi iyi Güntekin, sırtı dönük oynar, alır verir, driplingi var, kafa vurur, topla kateder bir santrafor bulacağız.

Savunmada ise Servet'in yerine bir transfer gerekmekte. Hatta altyapıdan bir oyuncu bile oynasın yeter ki bu adam gitsin. Ali Sami Yen'de oynanan Ankaragücü maçları emre b. ile Servet'in çok da farklı karakterde olmadıklarını göstermiştir. 2001 yılı Mayıs ayındaki Ankaragücü maçı ile bu sezon oynadığımız maç ne kadar da birbirine benziyor.

Kalede şimdilik Ufuk'a şans vermekte fayda var.

Geçer bugünler, yeniden kupa bizim diye haykıracağımız günler gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails