1 Eylül 2010 Çarşamba

GELDİLER : MISIMOVIC & INSUA


Sonunda geldiler.

Bir de gidenler oldu. Örneğin Ağustos ayında Avrupa'ya veda ettik. Ligde 6 puan kaybettik. Umutlar kırıldı, moraller bozuldu. Ne için? 1 M euro daha ucuza transfer yapmak için.

Geçiniz.

Galatasaray'ın hedefi Avrupa'dır. Tabi ki lig şampiyonluğu önemli ama 4 yıl üst üste Kupa 2'ye katılmak üzücü. Hatta dördüncüde gruplara katılamadan elendik. Rezalet.

Transferlere gelirsek Misimovic transferi Lincoln'u hatırlattı. O da bir ay sürmüştü. Özellik olarak birbilerinden farklı oyuncular. Herşeyden önce Misimovic kökeni nedeniyle Florya'dakilerle daha iyi bir uyum yakalayacaktır. En azından biz öyle umut ediyoruz. Baros ile iyi bir ikili olabilirler. Hatta efsane bile olabilirler tıpkı Prekazi-Tanju, Hagi-Hakan gibi Baros-Misimovic.

Insua da yerinde bir transfer. Genç oyuncunun takıma çok şey vereceğinden kuşkumuz yok. Ama bir tatsızlık var işte. Oyuncuların takıma geç katılması onlardan ne kadar verim alacağımız konusunda bizleri karamsarlığa itiyor. Dileriz bu dönemi çabuk atlatırız.

Elano'nun da Arda'nın da performansı artacaktır. Elano artık M.Sarp ve Barış gibi oyuncular ile değil Cana ve Misimovic ile oynayacak. Önlerinde Kewell,Arda,Baros. Daha ne olsun. Arda da artık tek başına değil. Maçı çevirecek bir adam Misimovic.

Zaten bu ligde 10 numarasız oynamak zor. Her zaman takımda bir 10 numara olmalı. Her ne kadar 10 numara devri bitmiş olsa da bu lig için şart.

Yine de umutluyuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails