17 Ağustos 2010 Salı

AZİZ YILDIRIM VE ASKERLİK


Diyarbakırlı bir baba ile Düzceli bir annenin oğlu olarak 1952'de dünyaya gelen Aziz Yıldırım ortaokulu Düzce'de okudu. Liseyi Düzce Lisesi'nde bitirdi. Lise futbol takımında da futbol oynayan Aziz Yıldırım daha sonra Düzce'nin amatör takımlarından Hamidiyespor'a geçti. Bugünün F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım Düzce amatör küme takımlarından Hamidiyespor’da 3 yıl futbol oynadı. Aziz Yıldırım, 1972’de kurulan Hamidiyespor’un formasını 1 yılı lisanslı olmak üzere 3 sene giydi.


Eski takım arkadaşı İrfan Bey, Aziz Yıldırım'la yazları bugünkü Atatürk Parkı'nın bahçesinde de çok top oynadığını dile getiriyor. Hatta Aziz Yıldırım eşiyle bu bahçede top oynarken tanışmış. "Bir gün top Aziz Bey'in eşinin oturduğu evin bahçesine kaçtı. Aziz Bey de topu almaya gidince eşiyle orada karşılaştı. Ondan sonra da peşini bırakmadı." Öğrendiğimiz kadarıyla bayağı bir uğraş veriyor Aziz Yıldırım, müstakbel eşinin gönlüne girmek için.

Değişik yayın organlarında gündeme gelen bir iddia ise Aziz Yıldırım'ın bacak kısalığı nedeniyle askerlik yapmadığıdır. Ben bir şey anlamadım. Hem futbolcu hem de bir bacağı kısa. Siz anladınız mı?

Tabi ki iddialar yalan olabilir. Başka bir rahatsızlığı da olabilir Aziz Yıldırım'ın. Ama bu kadar çok konuşulan bir konu bugüne kadar da yalanlanmamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails